OBERTA LA CONTRACTACIÓ DEL 2017

Benvolgudes amigues i amics,

Des de la nostra companyia de teatre i animació infantil TEATRE DE BUTXACA us volem desitjar un bon desembre, un mes ple de festes i d’alegria.

Tenim el plaer de comunicar-vos que tenim obertes les contractacions de l’any vinent dels nostres espectacles de teatre per a infants del PROFESSOR SORPRESES i dels nostres espectacles d’animació infantil dels SPAGUETTI.

Recordar-vos que enguany tenim un bon moment per a contractar l’espectacle LES FESTES DE NADAL del PROFESSOR SORPRESES el cap de setmana del dissabte 7 de gener o diumenge 8 de gener. S’hi presta molt abans de començar l’escola!. El preu de l’espectacle és de 295 euros més iva.

Tots els caps de setmana del mes de gener són adients per a programar bauxes per a infants. Enguany les festes cauen bé. Les festes sempre cauen bé!

Per descomptat podeu mirar més espectacles del PROFESSOR SORPRESES i dels SPAGUETTI a la nostra web, on hi trobareu també videos i fotografies.

Visitau www.professorsorpreses.es o www.spaguetti.es.

Esperam que les nostres propostes siguin del vostre interès i si voleu parlar amb mi me trobareu al telèfon 670 560 168 i a l’e-mail joseplluis@teatredebutxaca.es.

Gràcies  per a la vostra atenció.

 

Els comentaris estan tancats.