Sa Botigueta

Aqui vos mostram els diferents articles que tenim disponibles per a la venda, de moment hem començat Sa Botigueta amb tres CD’s però esperam ben aviat anar ampliant aquesta llista. Al final de la pàgina trobareu un formulari per tal de poder fer la comanda del que desitjeu, una vegada que haguem rebut la vostra comanda ens posarem en contacte per concretar forma de pagament i mode de lliurament. Moltes de gràcies !!

Important: Al preu dels articles si li haurà d’afegir el preu de les despeses de lliurament.
Oferta: 2 CDs per 10€


CD Spaghetti

CD SPAGUETTI

Cd de música amb un total de 12 cançons.

Les cançons que inclou són: Spaguetti xup-xup, Serpetona Miquelona, Àguila Joana, Ianqui, Joan Petit, Tren de llevant, Es bruixot Terra Roja, Peix Pilota, Margalideta, Molts d’anys, Fi de festa i Tecnonadala.

PREU: 6 euros


CD SPAGUETTI: VIATGE A L’ESPAICD Viatge a l'Espai

Cd de música amb un total 11 de cançons.

Les cançons que inclou són: Ses bimbolles aferradisses, Herbolaris estrafolaris, Quan anam pel món, Es joc de ses cases, En Tecnobrusca, Sa serpetona Miquelona, Sa mosca Marabú, Sa dansa del món, En Poat, Es reggae de colors i Viatge a l’espai.

PREU: 6 euros


CD PROFESSOR SORPRESES I MISTER RUPITProfessor Sorpreses i Mister Rupit

Cd de música amb un total de 13 cançons.

Les cançons que inclou són: Mou es cul, Cançó dels paquets, Sa lloriguera, Ianqui, Cançó de s’atxem, Rotl·lo Sant Miquel, Comprau peix, Es joc de sa cadena, Es peix pilota, Caragol treu banya, S’ensaïmada, En Pep Gonella i Fi de festa.

PREU: 6 euros


CD SPAGUETTI GOURMET

Cd de música amb un total de 13 cançons.

Les cançons que inclou són: Hola, Som els Spaguetti, Els nins de la festa, Ses cases dels Spaguetti, L’elefant, Ses Bimbolles, Ianqui, Sa Lloriguera, Serpetona Miquelona, Caçant niguls, Spaguetti Xup Xup, Pep Gonella Rap, Adéu.

PREU: 6 euros


CD SPAGUETTI YEYÉ

Cd de música amb un total de 10 cançons.

Les cançons que inclou són: Corazón contento, Una dona llarg i prima, La Yenka, Na Catalina de plaça, Chachachá del tren, Un rayo de sol, Ton Pare no té nas, Pajaritos, Sa llimona sa llimonera, Eva Maria se fué.

PREU: 6 euros


FORMULARI DE COMPRA

  Nom: *
  Email: *
  Adreça: *
  Articles i quantitat: *
  captcha
  Introdueix el codi superior:
  Els camps marcats amb un asterisc són obligatoris.